Kaartenbox Marvels

25,00

* Volledige opbrengst voor het Prinses Máxima Centrum
* 5 exclusieve ansichtkaart van de Marvels serie
* 15 x 15cm en gebundeld in een box

 

Levering
Nederland: €2,20 circa 3 dagen

Europa: €5,25 circa 7 dagen

Overige landen: Op aanvraag

Artikelnummer: PMCF-MA Categorie:

Beschrijving

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, de diagnose Kanker. Of het nou je partner, je broer, zus, ouders, collega of een vriend is. In mijn vaders geval betreft het een van zijn kleindochters.
Sofie is net 3 jaar oud! In november 2023 hebben ze een tumor op haar oogzenuw ontdekt en is er een traject naar herstel gestart. Mijn vader en zijn partner doen mee aan de Alpe d’HuZes om zich in te zetten voor meer onderzoek naar de behandeling van kanker en de lichamelijke en psychosociale gevolgen van behandelingen.

Om een steentje bij te dragen heeft Cheraine Collette 5 foto’s van onze Marvels fotoserie gebundeld in een box als ansichtkaarten. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum.

 

Marvels serie – Veelvuldig bekroonde foto serie

Hoe zullen plaatsen eruit zien, wanneer natuurkrachten terugpakken wat ooit verloren was gegaan? Zullen de nieuwe bewoners van deze plaatsen van verwondering gewoon hier aan voorbij lopen of zullen zij de steden gebruiken en laten versmelten met de natuur? Door het toedoen van de mensheid zijn de dieren gedwongen om in de meest verlaten gebieden van de aarde te leven, op zoek naar plaatsen waar mensen zeldzamer zijn dan dieren. Zullen balzalen weer een plaats van dans en vreugde zijn, kamers vol leven en de gebouwen een plaats van troost en beschutting zijn, voor de dieren, tegen de brute krachten die ze terug vorderen?

Eigenschappen

15 x 15cm.
Gebundeld in een box.
5 exclusieve ansichtkaart van de Marvels serie.

Klik hier om rechtstreeks te doneren.

Andere suggesties…