Cheraine Collette
Marvels fotoserie

Hoe zullen plaatsen eruit zien, wanneer natuurkrachten terugvordert wat ooit verloren was gegaan? Zullen de nieuwe bewoners, we noemen ze Marvels, gewoon voorbij lopen of zullen zij de steden gebruiken en laten samenvoegen met de natuur? Door het toedoen van de mensheid zijn de Marvels gedwongen om in de meest verlaten gebieden van de aarde te leven, op zoek naar plaatsen waar mannen zeldzamer zijn dan dieren. Zullen balzalen weer een plaats van dans en vreugde zijn, kamers vol leven, en de huizen een plaats van troost en beschutting zijn voor de Marvels?
Deze fotoserie is gemaakt in samenwerking met Cheraine Collette die verantwoordelijk is voor de fotografie van de dieren en de bewerkingen. Ze heeft de foto’s leven ingeblazen en heeft een magisch beeld gecreëerd.

Klik hier om de samenwerking te zien.

Heather Beamish –
Poëzie Secrets of Neglected Places

Voor mijn fotografie boek Secrets of Neglected Places ben ik op zoek gegaan iemand die teksten kon schrijven die samensmelten bij de foto’s die ik maak. Iemand die niet alleen naar de foto’s kon kijken, maar iemand die het ook kan voelen en dit kan vertalen naar ons. Heather Beamish is die persoon. Door haar werk onderzoekt Heather de complexe kruispunten van cultuur, identiteit en doelen.

Voor elk hoofdstuk in het boek heeft ze een prachtige tekst geschreven dat je aangrijpt. Lees haar gedichten, en verplaats je in het mysterie van de foto’s.

Klik hier om de samenwerking te zien.