.

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, de diagnose Kanker. Of het nou je partner, je broer, zus, ouders, collega of een vriend is. In mijn vaders geval betreft het een van zijn kleindochters.
Sofie is net 3 jaar oud! In november 2023 hebben ze een tumor op haar oogzenuw ontdekt en is er een traject naar herstel gestart. Mijn vader en zijn partner doen mee aan de Alpe d’HuZes om zich in te zetten voor meer onderzoek naar de behandeling van kanker en de lichamelijke en psychosociale gevolgen van behandelingen.

Klik hier om de Instagram pagina van Sofie en haar traject te volgen @sofie_tegen_de_kanker_

Sofie wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum, een ziekenhuis en onderzoekscentrum dat gespecialiseerd is in de kinderoncologie. Om zelf een steentje bij te dragen heb ik ansichtkaarten gemaakt om neer te zetten, in te lijsten of om te versturen. Daarnaast heeft Cheraine Collette 5 foto’s van onze Marvels fotoserie gebundeld in een box als ansichtkaarten.

De volledige opbrengst hiervan en van mijn boeken en wandfoto’s wordt gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum.

Klik onderaan om de ansichtkaarten, boeken of wandfoto’s te bestellen, of hier om rechtstreeks te doneren aan het Prinses Máxima Centrum.