13e International Color Awards – Genomineerd in Pro Architectuur en Fine-Art

LOS ANGELES 17 maart 2020 – Professioneel fotograaf Yoerie Custers uit Nederland is genomineerd voor de 13e jaarlijkse International Color Awards, in de categorieën architectuur en fine-art tijdens een prestigieuze Winners Photoshow dat op zaterdag 14 maart 2020 werd gestreamd. Het live online gala werd bijgewoond door marktleiders en de fotografiegemeenschap van over de hele wereld die zich aanmeldden om het hoogtepunt van ’s werelds belangrijkste evenement voor kleurenfotografie te bekijken. Leden van de 13e jaarlijkse jury waren belangrijke mensen van Netflix, Fila, Newsweek, Fox Broadcasting Network, Apartheid Museum uit Johannesburg, The Art Channel van Londen, Koller Auctions uit Zürich, Preus Museum uit Noorwegen, Galerie Mitterrand uit Parijs, Wieden & Kennedy uit Portland, Kolle Rebbe uit Hamburg, Gallery Kong uit Seoel, Mini / BMW Group uit Londen en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag uit Nederland; die Color Masters eerde met 586 felbegeerde titelprijzen en 881 genomineerden in 37 categorieën.

“Een echt internationale verzameling fotografen heeft een ongelooflijk divers en resonerend oeuvre gecreëerd – beelden die ook vele culturen en stemmen weerspiegelen en breken. Het was een genoegen om deze composities samen met zoveel getalenteerde en creatieve leeftijdsgenoten te zien.” Zei jurylid Will Newell, hoofd Creative, EVO FILMS – Los Angeles. “Het is een fantastische prestatie om te worden geselecteerd uit de 6093 inzendingen die we dit jaar hebben ontvangen”, aldus Basil O’Brien, Creative Director van de International Color Awards. “Water Ballet” gemaakt door Yoerie Custers in samenwerking met Cheraine Collette, een uitzonderlijk beeld dat is opgenomen in de categorie Fine Art, vertegenwoordigt hedendaagse kleurenfotografie op zijn best en we zijn vereerd om ze de titel van genomineerde te geven. ”

INTERNATIONAL COLOR AWARDS is de toonaangevende internationale prijs ter ere van perfectie in kleurenfotografie. Dit evenement zet de beste professionele en amateurfotografen ter wereld in de schijnwerpers en eert de mooiste beelden met de hoogste prestaties op het gebied van kleurenfotografie. www.colorawards.com